tumbling pictureWelkom op de website van TOPGYM Antwerpen.
Deze website komt weldra online.


http://www.stbgymnastics.be/

http://www.deugdenmoed.be/
http://www.aktivagym.com/aktiva

Top Gymnastiek Antwerpen is een project van 4 Antwerpse Gymnastiekclubs: SILOK vzw Deurne , STB Gymnastics Berchem, Deugd & Moed Ekeren en Aktivagym Berendrecht.

Doelstellingen

Reeds enkele jaren maakt de stad Antwerpen een inhaalbeweging voor sport.

En terecht ! Ook de Antwerpse Gymnastiekclubs willen een inhaalbeweging maken, zodat hun gymnasten op een nog hoger niveau kunnen presteren.

Want zonder goede prestaties van gymnasten hebben we te weinig uitstraling. Maar niet enkel sporttechnisch dient er iets neergezet te worden. Ook sportorganisatorisch kan door een betere samenwerking de uitstraling van de Antwerpse Gymnastiek vergroten.

 
Een gezamenlijk meerjarenbeleid van enkele clubs, in samenspraak met , en ondersteund door de Gymnastiekfederatie Vlaanderen en Regioclub Gymplus, was dus meer dan nodig. En we beogen niet enkel samenwerking om de samenwerking. Duidelijke doelen staan ons voor ogen: betere prestaties van Antwerpse gymnasten gecombineerd met een grotere uitstraling!

We werken graag samen met de huidige partner van de GymnastiekFederatie Vlaanderen, de overkoepelende club GymPlus vzw voor volgende belangrijke redenen:

  • De club beschikt over de nodige infrastructuur—turnhal De Sterre in Mortsel—om een Artistieke Topsportopleiding te kunnen aanbieden, deze essentiële infrastructuur is vandaag nog niet beschikbaar in Stad Antwerpen.
  • De club beschikt over lokale ervaring om een overkoepelend club- en disciplineoverschrijdend project te realiseren. We willen dan ook gebruik maken van hun ervaringen en expertise om ons project te doen slagen.
  • Ze beschikken over de lokale sporttechnische knowhow als aanvulling op de sporttechnische inbreng van onze federatie.
  • De club heeft belangrijke contacten met sponsors die belangrijk zijn om dit project mee te realiseren.


INFO & CONTACT: Kristof Van de Putte: topsportmanager Gymfed:     kristofvandeputte@gymfed.be

 

                                 

http://www.gymplus.be                                              http://www.gymfed.be